finn_6809_linkedin_400x400px

Hvordan finner du fram til riktig system du trenger i din hverdag?

Uansett om du trenger regnskapssystemer eller gode, praktiske digitale verktøy i hverdagen, som for eksempel digitale styreportaler, har jeg flere løsninger som jeg kan anbefale for bruk i din virksomhet.

Mange av disse har jeg selv lang erfaring med og kan bidra med implementering og opplæring.

Nedenfor finner du noen vi har samarbeidsavtale med og som jeg selv har god erfaring med.  Jeg er uavhengig og kan hjelpe deg med å finne systemet som passer akkurat deg og din bedrift.

Selv har jeg foretatt flere implementeringer og integrasjonsprosjekter med regnskapssystemer, logistikk, netthandel både i egne og andre virksomheter.

Skal du ha noe system i dag mener jeg det er en forutsetning med skybaserte systemer.

Kontakt meg for en prat om ditt behov.

BetterBoard_logo_sort-1

Styreportal - BetterBoard

BetterBoard Styreportal
Frigjør tid til verdiskapende styrearbeid

  • Høy datasikkerhet: Styrets fortrolige og sensitive dokumenter er sikret på et ekstremt høyt nivå med BetterBoard-portalen.
  • 100 % skybasert: BetterBoard-portalen krever ingen integrasjon eller installasjon. Du kan logge direkte på uansett hvor du er, og på den enheten du ønsker å jobbe fra.
  • Enkelt og intuitivt: BetterBoard-portalen er designet med fokus på brukervennlighet. Enkelt og intuitivt å benytte for alle medlemmene i styret og tilhørende utvalg.
Ta kontakt for demo eller nærmere opplysninger
BetterBoard_logo_sort-1

BetterBoard Datarom

Hvilke fordeler gir et datarom?

Et datarom bruker man vanligvis i prosesser hvor det kreves en høy fortrolighet og e-signatur.

Et virtuelt datarom gir bedriften mulighet til å dele sensitive og fortrolige opplysninger, dokumenter og informasjoner med personer både i og utenfor bedriften.

Med datarommet sikrer man høy IT-sikkerhet hvor all kommunikasjon er kryptert, og samtidig med 100 prosent tracing på hva som skjer med den delte informasjonen.

Med datarommet fra BetterBoard har man mulighet til å velge mellom fem forskjellige tilgangsnivåer alt avhengig av hva den enkelte brukeren skal kunne i datarommet.

Ta kontakt for demo

Lexolve

Kvalitetsikrede avtaler med Lexolve

Alt-i-ett juridisk plattform for bedrifter
Avtaler, digital signering, styremøter og selskapsprosesser, håndtering av aksjer, juridisk rådgivning, smart arkiv og advokathjelp - alt på ett sted.

Du kan lage over 200 forskjellige avtaler og dokumenter i Lexolve. Du får hjelp til å ta gode valg for ditt selskap i hvert eneste ett.

  • Opsjons- eller aksjeprogram
  • Juridisk fagstøtte
  • Egen emisjonsmodul
Ta kontakt for nærmere opplysninger eller en demo av systemet.

Copy of Rb-CertifiedIkon-Digital-700x700

Rackbeat - Brukervennlig og effektiv lagerstyring

Rackbeat gir deg et brukervennlig lagerstyringssystem, skapt for alle typer lagerdrevne virksomheter og medarbeidere – uansett din faglige ekspertise.

Med vårt skybaserte lagersystem sparer du mye tid og ressurser på lagerdriften din. Du får nemlig automatiserte arbeidsprosesser samt full oversikt over varebevegelser, lagerbeholdning og salgsordrer i ett system.

I tillegg tilbyr Rackbeat de samme funksjonene som kostbare on-premise lagersystemer. Du får altså enkel, billig og effektiv lagerstyring – uten å gå på kompromiss med kvaliteten eller mulighetene for lageroptimalisering. Systemet er integrert med de fleste regnskapssystemene.

Ta kontakt for en nærmere prat

dcompany

dCompany - Ditt digitale aksjeselskap

Én plattform med alt du trenger for å forvalte selskapet ditt digitalt.

Med dokumentrobotens automatiserte produksjon kan du lage dokumentasjon på alt du trenger innen selskapsrett og selskapsforvaltning, og være sikker på at de tilfredsstiller alle de formelle kravene.  

Den intelligente roboten gjør deg i stand til å produsere innkallinger, protokoller, dokumentasjon på endring av selskapets aksjekapital, vedtekter og roller ved et par enkle tastetrykk. 

  • Aksjeprogram. Full kontroll på lock-up perioder, utbetalinger, kostpris, innbetalt kapital m.m. Inkl. innsyn i egne detaljer for deltakere i programmet
  • Kapitalforhøyelse - Autogenerer alle dokumenter som kreves for å utføre en kapitalforhøyelse
  • Splitt og spleis - Opprett automatisk splitt og spleis av aksjene dine
  • Digital aksjeeierbok. - En digital aksjeeierbok gir trygghet for aksjonærer og transparens i selskapets eierskap. Lever aksjonærregister oppgaven direkte fra systemet selv.
Vit du vite mer? Kontakt oss for en gjennomgang