En annerledes konsulent og rådgiver?

Jeg er med deg hele veien!

Lover og regler Ledelse Regnskap Styrearbeid

Jeg er med deg hele veien!

Gode råd er ikke bestandig dyre!

Konsulent, bedriftsrådgiver, rådgiver er alle ord som ofte er forbundet med noe negativt. Engasjerer jeg en konsulent, kommer det til å koste dyrt. Du engasjerer ikke en rådgiver uten at det koster kr 10-20.000.  Ofte betaler du mye penger for at rådgiveren skal sette seg inn i problemstillingen og forstå hva du egentlig mener 😉

Jeg er med deg hele veien! Jeg selv har drevet forretning og har lang erfaring i forretningsdrift gjennom flere virksomheter og bransjer.  Det betyr at jeg har god forståelse for virksomheten du driver, identifiserer meg med dine problemer og baserer mine råd på hvordan jeg selv ville ha løst utfordringene.

MIne kunder bruker meg til å hjelpe dem med praktiske råd når de trenger det i den daglige driften.  Jeg har også hatt oppdrag hvor jeg har fulgt bedriftseier tett helt fra etablering av selskapet til selskapet har vært i normal drift.  Deretter har jeg deltatt i mindre oppdrag når det har vært behov - en time av og til..

Du kan bruke meg både til små oppdrag og store oppdrag enten det gjelder å gjennomføre prosesser internt eller eksternt i bedriften din, eller  å bli med deg i forhandlinger til bank og andre samarbeidspartnere.  Det kan også være i form av en time av og til for å sparre på hverdagsproblemer og utfordringer i utviklingen av selskapet ditt.

Timeprisen blir vi enig om. Den varierer ofte ut i fra om det er en time av og til eller en prosess hvor du ønsker å bruke meg over en lengre periode.

Jeg hjelper deg med praktiske råd og løsninger.  Du kan selv velge om du ønsker å utføre arbeidet selv, eller om du ønsker jeg skal hjelpe deg med dette helt eller delvis.

Les mer her om hva andre mener om meg.

Knytt gjerne kontakt med meg på Linkedin eller finn et tidspunkt for en kaffeprat med meg i min kalender.

Finn Schløsser-Møller

 

Similar posts