Her er noen referanser og tilbakemeldinger fra personer og selskaper jeg har jobbet med gjennom de siste årene:

 

Liudmila

Dr. Liudmila Ilyukhina

CEO Naukatek AS

Finn is a person of high integrity and competence.

We started our collaboration in 2020 and are still working together, now on multiple projects. Finn helped our start-up, Naukatek, with most contents a management team would need - from involving trusted people, solutions and experience from his business network (CFO, IT, accounting, etc), to solving complicated issues like share emission with British investors, risk management in fast changing covid-influenced situation, taking care about balanced finances for the company, and even some coaching and mindset advice.

He ensured that our director board got stabilised and meetings were on time and protocolled properly no matter how turbulent life was for us the founders during that covid-start-up.

Finn is genuine interested in healthy business development. He keeps his knowledge updated and can see things from each different perspective – suppliers, customers, and government authorities. So we can understand what steps are necessary to optimise experience and minimise risk for every on the named sides.

He brings focus, ensures things get done and at the same time cares about us, founders, giving us room to deliver in our own style.

I always feel supported and safe with competent advices, awakening questions, and highly ethical choices of Finn. I am lucky and honoured to work with him all those years.

25th of January 2023


Stein Inge Haaland

Stein Inge Haaland

Finn er en jordnær person som får ting gjort. Handlekraft er viktig når man som entreprenør/grunder må få ting unna raskt. Da må det nære nettverket være på plass.

I 2020, under pandemien, startet vi et produksjonsselskap på Heimdal i Trondheim sammen med utenlandske investorer. Det var en krevende tid. Finn kom inn tidlig i en støttefunksjon og har vært med siden da.

Er det noen som trenger en stø person innen styrearbeid, økonomi og ledelse vil jeg anbefale å ta kontakt med Finn.  Solide, pålitelige og handlekrafte personer er det vanskelig å sette pris på. Her ligger ingen på latsida!


Arild Klokkerhaug

Arild Klokkerhaug

Næringspolitisk leder - Innherred Næringsforening

Det var veldig lærerrikt og inspirerende å jobbe sammen med Finn når vi satte opp engleinvestornettverket Connect BAN Trøndelag.

For det første er Finn en herlig og vennlig person med bred erfaring og nyttig kunnskap i møte med oppstartsselskaper og investorer, og for det andre tar han seg alltid tid til å lytte, lære og rådgi.

Finn er svært dyktig som mentor og har hjulpet mange unge bedrifter med å finne sin egen styrke og kunne vokse. Jeg vil absolutt anbefale et samarbeid med Finn for de som trenger en klok og erfaren støttespiller.


Anne Morkemo

Anne Morkemo

Daglig leder i Connect Midt-Norge

Jeg har samarbeidet med Finn de siste 4 siste årene både som styremedlem, og som medlem og kollega av ledergruppen i Connect Midt-Norge. Jeg har også koblet han som mentor til flere gründere som har vært i både oppstarts- og vekstfase.

Finn Schløsser-Møller er vel noen av de mest stødige og løsningsorienterte personene en kan ha på laget sitt i hvilken som helst fase av forretningsutviklingen. Og det i hvilken som helst rolle - som rådgiver, mentor, styremedlem, medeier eller venn.

Han har erfaring fra mange bransjer og har et bredt og viktig nettverk. Det jeg opplever Finn spesielt god på foruten det åpenbare som er økonomi, styre og ledelse - er det å bygge relasjoner, da han er oppriktig interessert og rydder alltid tid. Det blir det gode diskusjoner og refleksjoner av, med alvor og humor om hverandre - og kjappe replikker som alltid sitter løst.


David Kollsete

David Kollsete

Chief Digital Officer - E.A. Smith

Har hatt gleden av å jobbe sammen med Finn gjennom Trondheim Markedsforening i flere år. Han er en dyktig og pliktoppfyllende rådgiver innen økonomistyring som jeg varmt kan anbefale!


Lill Stavik

Lill Stavik

Senior acountant Kiona - tidligere kollega i ECIT 

Gjennom vårt samarbeid i ECIT har Finn vist seg å være en kunnskapsrik, løsningsorientert og kreativ kollega. Han er lett å samarbeide med, er åpen for innspill og deler på sin kompetanse.

Finn ser mennesket i samspill med overordnet business, dette gjør at han danner gode relasjoner samtidig som han løser organisatoriske oppgaver på utmerket måte.


Ann Veronica Tisløv Rømo

Ann Veronica Tisløv Rømo

Omhus AS

Jeg har jobbet med Finn siden 2020. Han har solid kunnskap om både økonomi og forretningsutvikling og har vært en eksepsjonell god støtte i utviklingen av selskapet jeg driver. 

Han er løsningsorientert og ser muligheter der andre ser utfordringer. 

Han er også utmerket på relasjonsbygging og med høy integritet bidrar han til at flere bedrifter lykkes. 

Jeg kan anbefale Finn på det sterkeste.


LindaMayKallestein

linda May Kallestein 

Writer - Occator / Ceres Holding

Jeg har vært så heldig å ha samarbeidet med Finn Schløsser-Møller i ca 5 år nå.

Han har vært en uvurderlig støtte for de foretakene jeg er/har vært involvert i, gjennom både gode og ikke så gode tider.Han gir kyndige faglige råd og er en trygg og kunnskapsrik samtalepart. Det skinner gjennom at han forstår hva vi prøver å få til og kommer med innsiktsfulle innspill.

Vi i Occator og Ceres Holding er så glade for at vi fant Finn.

Vi føler at han bryr seg oppriktig om oss, selv om vi er små foretak. Han går de ekstra milene. Jeg har anbefalt ham for flere som vurderer å starte en bedrift.

Jeg kan anbefale ham på det absolutt varmeste.


Stian Kvaran Bongard

Stian Kvaran Bongard

Co-founder og CEO Slidedrain AS

Jeg har samarbeidet med Finn siden 2020 i forbindelse med at han gikk inn som investor i mitt oppstartselskap, gjennom hans engasjement i engleinvestornettverket Connect Midt-Norge.

Finn har lang og bred erfaring innen forretningsutvikling, som sammen med hans store nettverk og engasjement gjør at han finner riktig retning og folk, og får ting til å skje.


Fabiola Niyomukiza

Fabiola Niyomukiza

Statsautorisert regnskapsfører hos ECIT Trondheim

Jeg har kjent Finn siden 2016 da han ansett meg som regnskapsfører i sitt nystiftede regnskapsfirma. Han visste seg å være å en dyktig leder som liker å utfordre sine ansatte og som har trua på kompetanseutvikling. 

Finn har solide kunnskaper innen økonomi, forretningsutvikling og styrearbeid, rådgivning og jeg har sett han hjelpe mange ledere og bedrifter gjennom de årene jeg har jobbet sammen med han. 

Finn er god på relasjonsbygging og dette har gitt han et stort og viktig nettverk.


KnutEvensen

Knut Evensen 

Consultant for ITS Standards and Regulations - Mobilits AS

Etter 35 år som mellomleder i Q-Free tok jeg steget og startet eget konsulentfirma. Som gammel ingeniør uten noen kunnskaper i økonomi, styre eller oppstart hadde jeg store betenkeligheter hvordan dette ville gå, og hvor mye tid jeg måtte sette av til drift. 

Finn hjalp meg gjennom denne prosessen slik at det virket enkelt. I løpet av bare noen få møter med grunnleggende oppsett og opplæring laget han hele strukturen, og han har siden ført til at nesten hele min tid er fakturerbar.

Finn er veldig kunnskapsrik og setter seg fort inn i situasjon og behov, og kommer med klare løsninger.

Kanskje mest viktig er at han evner å kommunisere med oss ingeniører slik at vi enkelt forstår stegene og prosessene rundt oppstart og drift av et selskap. Det er det ikke mange som makter da språk, kultur og virkelighetsforståelse er svært forskjellig fra en teknisk rolle til en en grunder-rolle.


Markus Kotsbakk

Markus Kotsbakk

Student - tidligere Jr Operations manager Wolt

Eksepsjonell service over en lengre periode. Veldig tilgjengelig, og ikke minst svært god faglig bistand.


Bente Gjeitnes Polden

Bente Gjeitnes Polden

Bachelorstudent sosialantropologi - tidligere daglig leder Connect Trøndelag

En samarbeidspartner jeg anbefaler på det varmeste!!!!

Har hatt gleden av å ha Finn Schløsser-Møller som styremedlem i Connect Trøndelag i flere år, han har blitt min nærmeste sparringspartner.

Ryddig, ærlig og skvær. Finner alltid tid til å bidra, er målrettet, snartenkt, strategisk, klar og tydelig. Usedvanlig klarsynt og snartenkt, ser det jeg ikke ser og gir meg alltid en nytt perspektiv på saken.

Lojal og støttende, står ved din side og er han enig med deg går han gjerne i bresjen for deg selv om det er enklere å la være.

Slutter ikke å imponere meg med sin integritet!!!!


oddbjorn sve

Oddbjørn Sve -

CEO/Daglig leder i Lectus AS

Jeg har kjent Finn siden 2018 hvor vi begge arbeidet i styret for Connect Midt-Norge.

Finn har solide kunnskaper innen økonomi og forretningsutvikling, samt unik forståelse og ferdigheter i teambygging og lederutvikling.

Jeg har etter hvert utvidet samarbeidet og benyttet Finn som en foretrukken rådgiver og samarbeidspartner i vurdering av tidligfase investerings caser.

Finn har godt humør, alltid et smil på lur, er en god lytter og setter seg raskt inn i komplekse problemstillinger.

Han stiller alltid forberedt, fokuserer både på løsningene og menneskene, samtidig peker han tydelig på sentrale utfordringer som må løses for å oppnå de ønskede resultatene.


Fredrik Foss

Fredrik Foss

Principal Consultant hos Vysus Group

Som leder av startup bedrift hadde jeg Finn som mentor. 


Finn er detaljorientert, fokusert og flink til å gi direkte tilbakemeldinger.

Han hjalp meg å se på mulighetene og konkretisere verdien av løsningen jeg utviklet.


Morten Trehjørningen

Morten Trehjørningen

Owner iCapire AS

Jeg har erfaring med Finn i et leverandør - kundeforhold der Finn var kunden, jeg kan gi han mine beste anbefalinger for hans seriøsitet, ryddighet og kunnskapsrik - denne mannen er "hel ved".

 


Steinar Jordbakke

Steinar Jordbakke

Head of development - 24SevenOffice

Har jobbet tett med finn over en periode på nesten 1 år. Mye positivt kan sies om Finn. 
- Meget flink til å sette seg inn i utfordringer og finne løsninger. 
- En person man kan stole på at alltid gjør jobben skikkelig. 
- Gir seg ikke før resultatet er godt. 
- Detaljorientert og våken. 


Glenn Halama

Glenn Halama

Project Manager at Telia Company

Jeg har hatt gleden av å ha et samarbeid med Finn i flere år. Finn er en dyktig, lojal og veldig hyggelig person å jobbe sammen med.

Vårt samarbeid begynte da Norsk Noteservice, med Finn i spissen, tok besluttning om å velge NetCom Trådløs Bedrift. Under implementering var Finn veldig involvert i både opplæring, oppsett og sysnspunkter på løsning. I etterkant har han også vært vår kontaktperson videre. 
 
Finn har en evne til å se den store helheten. han har også et veldig godt øye for detaljer, noe som supplementerer den overordnede tankegangen hans. Finn er en person som er lett å jobbe med, innleder til gode diskusjoner og alltid i godt humør. Jeg vil i høyeste grad anbefale FInn på det varmeste. 


Bjørn Smulders

Bjørn Smulders

Partner og seniorkonsulent - Din Rekruttering AS

Å samarbeide med Finn er en glede. Hans lyttende og analytiske tilnærming gjør at han lett setter seg inn i en situasjon og ser muligheter til nye/bedre løsninger. Jeg opplever at hans lune stil og tillitsfulle vesen er med på å få frem det beste i andre og fører til godt samarbeid.

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med flere i hans selskap og vet at han er en leder som ser sine medarbeidere, er reflekterende, nytenkende og lett å samarbeide med.

Finn er hel ved og jeg kan trygt anbefale samarbeid med. 
Mvh, Bjørn smulders


Øystein Baadsvik

Øystein Baadsvik

Musiker - Tuba Solist

Jeg har jobbet med Finn siden 1996. Først og fremst gjennom implementering av nettverks- og web-løsninger. Dette inkluderer oppbygging av en av Norges første nettbutikker for notesalg for Trønderforlaget, implementering av nytt økonomisystem for Norsk Noteservice (24seven) samt omlegging til Magento-basert nettbutikk for samme firma. 


Finn er lett og stimulerende å jobbe med når det gjelder implementeringer. Han har en unik kombinasjon av strategisk overblikk samt fokus på detaljer. Vi kan for eksempel diskutere langsiktige, overgripende trender i nettbutikkbransjen og i neste øyeblikk diskutere hvor på nettsiden kjøpknappen bør plasseres. Han har med andre ord full oversikt over HELE prosessen. 


Han er langt over gjennomsnittet oppdatert på nye tekniske muligheter, og balanserer dette godt med en konservativ tilnærming der han insisterer på at ting skal fungere, også i "virkeligheten". 


Finn har lang erfaring med implementering av IT systemer og kjenner fallgropene. Han får selv de vanskeligste og mest omfattende prosjekter i havn ved hjelp av kunnskap, tålmodighet og en profesjonell, hyggelig tone.

Øystein Baadsvik (2015)

 


Lars Hvem

Lars Hveem

Fretex Øst-Norge AS / Fretex jobb og oppfølging AS (2015)

Som daglig leder for Norsk Noteservice AS har Finn åpnet dørene for å gi jobbsøkere mulighet for arbeidspraksis i bedriften. Som konsulent for én av dem, fikk jeg gleden av å samarbeide med ham en periode i 2014.

Finn la til rette for nyttig arbeidstrening og engasjerte seg personlig i veiledningen for å gjøre jobbsøkeren bedre rustet for veien videre inn i arbeidslivet.

Norge trenger samfunnsansvarlige bedriftsledere av Finns støpning, og han har vist at det både lar seg gjøre og at det nytter å bidra. 

 


Rolf Baardseth

Rolf Baardseth

Operations hos CodeIT 

Finn er en godt orientert og reflektert leder.

Jeg har hatt fornøyelsen av å samarbeide med Finn både som rådgiver for og som styremedlem i Norsk Noteservice.

Han er en løsningsorientert person som setter seg grundig inn i alle forhold rundt en viktig beslutning. Han er god til å bygge nettverk og inkludere medarbeidere, leverandører og rådgivere i prosesser til nytte for selskapet han representerer.

Hele Noteservice organisasjonen under Finn sin ledelse fremstår som ryddig, effektiv og er godt orientert i forhold til videre utvikling av innhold og leveranseform. (2015)


Richard Bjørntvedt

Richard Bjørntvedt

Chief Research Officer hos 24SevenOffice Norge

Finn har bidratt med å utforme og teste logistikk- og netthandelsfunksjonaliteten i 24SevenOffice.

Finn er gjennomtenkt, løsningsorientert og kunnskapsrik. Han opptrer alltid profesjonelt og er en sann glede å samarbeide med.


Kåre Simonsen

Kåre Jostein Simonsen

Bandoneist

Anbefaler herved Finn Schløsser-Møller, har kjent ham i mange år. Han er en meget seriøs og dyktig aktør!